Felanmälningar

Vänd dig alltid till Fastighetsskötaren i första hand.

Öppet på expeditionen och fastighetsskötaren tar emot måndag till onsdag  07.30 – 08.00. Därefter arbetar de på olika håll i fastigheten och nås via mail och telefon.
Kontakt: fastighetsskotaren.harpalten1@outlook.com och telefon 0735 11 71 09
Expeditionen ligger i porten Brännkyrkagatan 80 och nås även från gården, port 11 G. 

Akut teknikförvaltning
Vid exempelvis ett rör sprungit läck och vattnet sprutar, då porten kan inte öppnas. Men betänk vad det är som är akut då akutbesök ofta är väldigt dyra. Om du själv har problem som tex stopp i avlopp eller annat kan du alltså anlita dem. Denna faktura kommer då till föreningen men debiteras sedan på en faktura till dig. Be alltid om pris innan utryckning.

Kontakt Teknikförvaltning i Stockholm AB: 08-81 81 64 

Akut rensning av avlopp
Om stoppet är hos dig så får du som BRF-medlem stå för kostnaden. 
Kontakt och jour dygnet runt: 08-82 19 07
info@solnahogtryck.se och hemsida: solnahogtryck.se

Felanmälningar hiss utanför kontorstid
Stockholms Hiss- & Elteknik AB
Kontakt: 08-779 53 53

Nödknappen i hissen som är kopplad till Cityhiss jour. De rycker ut och öppnar hissen inom två timmar från det att du har ringt.
Vi ber också alla att vara försiktiga när man åker i hissen och fraktar saker, se klistermärke på dörren. Detta då stora saker som tex golvplankor eller en säng kan fastna mot dörren och tryckas upp.

Felanmälan till Stockholms stad om trafik och utemiljö
Vår närmiljö som gatorna, vägarna, skyltarna, planteringarna, träden, felparkering i närheten av vår fastighet ansvarar Stockholms stad för. Du gör felanmälan enkelt via deras hemsida.

Felanmälan – Bredbandet
I varje lägenhet finns en router som ägs och driftas av Ownit. Skulle du ha problem med din internetuppkoppling kontaktar du Ownit. All telefonsupport ska vara kostnadsfri. Trasig tjänstefördelare / router ersätts eller repareras kostnadsfritt av Ownit enligt avtal. Detta gäller dock inte om du har gjort ingrepp i enheterna.
Ownit privatkund: 08-52 50 73 00
info@ownit.se
www.ownit.se